Rött skal till iPhone 13

Jag kunde liksom inte greppa vad det var jag skulle göra. Det var häromdagen då jag ställde upp för min bror som låg i feberfrossa hemma. Han svamlade något i telefonen som jag inte förstod. Det handlade om någonting med en mobiltelefon. Vad var det han sa egentligen? Jag ringde upp en stund senare och bad honom utveckla. ”Ja, vad var det du menade egentligen? Vad behöver du hjälp med av mig?”. Han samlade kraft och orden trängde genom febern. ”Jag behöver ett skal till min iPhone 13. Ett rött”.

Det var oerhört oklart, allting. Ett rött skal till iPhone 13. Varför i helvete gav han denna uppgift till mig? Jag vet ju knappt hur man stavar till iPhone 13 eller vad ett skal är. Vet han inte vem han har att göra med? Jag är potentiellt södra Sveriges absolut sämsta sopa på just skal till iPhone 13. Det skulle bli oerhört intressant att se om jag lyckades göra rätt här. Det skulle det verkligen bli.

Ja, för det är väl klart att man accepterar. Om ens enda bror ligger sjuk och behöver hjälp med att skaffa skal till iPhone 13 – Ja, då är det väl jag som får ta att fixa det. Så blev det och det hela gick faktiskt ganska smärtfritt.

Det första problemet blev egentligen det största. Var sjutton skulle jag gå för att hitta skal till iPhone 13? Jag ringde och frågade min dotter om detta och hon ledde mig rätt. Det fanns butiker i stan som sålde sånt, det var hon övertygad om. Min oro var bara att de skulle ta min kunskap alltför given. Att jag inte skulle få hjälp att hitta skal till iPhone 13. Att något skulle bli fel. Det fanns många fällor i vilka jag kunde gå här. Min förhoppning var att inte kliva i en enda. 

Jag gick ner på stan med namnen på nämnda affärer nedskrivna på en liten lapp som jag krampaktigt höll i handen. Jag har aldrig känt mig som en mindre del av samhället när jag letade skal till iPhone 13. Jag tänkte att jag nog var en av oerhört få som inte visste vad detta var för någonting. Men hur skulle jag egentligen kunna veta. Jag hade ingen iPhone 13 så varför skulle jag veta var man köpte skal till sådana? Min telefon ligger mestadels gömd i en låda hemma. Har jag tagit skada av det? Ja, uppenbarligen eftersom jag var så nervös över att hitta ett rött skal till min brors iPhone 13.

Upplösningen kommer nästa gång!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *