Dags för Black Week

Årets bästa vecka har äntligen kommit och jag är mer taggad än någonsin. Hur går era tankar inför Black Week? Vad ska ni köpa? Ska ni köpa något alls? Vilka kategorier är ni och sneglar på? Jag skulle vilja ha all inspiration jag kan för att få en så bra Black Week som bara möjligt.

Vanligtvis brukar jag faktiskt inte handla så mycket. Det kanske är svårt att tro med tanke på vilken stor grej jag gör av Black Week varje år. Men detta är icke desto mindre sant. Min nerv för shopping ligger i dvala under 51 av årets veckor. Sedan kör den igång. Det är nu, under Black Week, som jag köper allt jag funderat över under året. Jag har en anteckning på mobilen i vilken jag skriver ner vad jag behöver köpa under året. När sedan sista veckan i november infaller har jag den redo. Då ska jag hitta de bästa varorna till de bästa priserna. Faktum är att jag dessutom börjar bli väldigt duktig på det, om jag får säga det själv.

Så, Black Week 2021 då. Vad ska inhandlas? Jag har ännu inte skrivit något i sten men det finns några saker som jag verkligen vill köpa.

Hårtork

Det kan hända att det låter trivialt men när det gäller produkter och ”maskiner” för mitt hår vill jag ha det bästa. För att kunna ha råd med det bästa kikar jag under Black Week. Det brukar vanligen finnas väldigt bra rabatter på den här typen av varor, om jag inte missminner mig. Min gamla har jag haft i snart 10 års tid och den börjar verkligen sjunga på sista versen. Det är dags att tänka om, att tänka rätt. Det är dags att köpa nytt under årets Black Week.

Skridskor

Ja, kan ni tänka er. Jag tänkte ta upp skridskoåkningen i vinter igen. En kompis har tjatat på mig under flera år om att han vill börja åka. Jag har vägrat och stått emot frestelsen, mycket på grund av mina vader. När nu Black Week kommer och jag anar kraftigt rabatterade priser på skridskor kan jag inte hålla mig. Jag ska ut på isen igen. Så är det bara!

Retrospel

Det blev precis som man sa i början av 90-talet. De första konsollerna och dess spel skulle en dag bli retro. Där är vi nu och mitt intresse är större än någonsin. Under Black Week ska jag titta på spel att köpa till min samling. Jag har hört att man kan göra oerhörda kap om man är skicklig. Har någon tips på sidor på vilka man kan köpa gamla spel under Black Week?

Lämna gärna kommentarer!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *